Coronacijfers en -meters

Uit alle cijfers blijkt vooralsnog dat de pandemie die sinds maart de wereld beheerst geen invloed heeft op de huizenmarkt in Nederland. Verkoopcijfers en -prijzen blijven oplopen en de rente blijft laag. Onderliggend zie je echter wel een verandering. Men werkt meer thuis en ook de vakanties worden noodgedwongen meer thuis doorgebracht, wat een ander gebruik van de woning met zich meebrengt: net een kamer te weinig en het dakterras is fijn, maar een tuin biedt toch echt meer op warme dagen.

In zowel het zoekgedrag als het aankoopgedrag zie je dan ook duidelijk naar voren komen dat huizen met meer woonoppervlak, meer kamers en een tuin worden gezocht. Een mooi voorbeeld van een woning die dit biedt is de woning die te koop staat aan de Emmalaan 45 in Oegstgeest. Door de realisatie van een uitbouw waarin een keuken en extra speel-/werkkamer zijn gecreëerd én de 5 slaapkamers is er meer dan voldoende ruimte voor het gezin en om rustig thuis te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *