Repats en Oegstgeest: een fijne landing

Gedurende het jaar keren veel Nederlanders door voor enige tijd in het buitenland hebben gewoond terug naar Nederland. Vaak zie je dit gebeuren op het moment dat kinderen naar de middelbare school gaan.

Het eerste wat je doet is het vinden van een fijne woonomgeving. Oegstgeest scoort daarbij goed met aanwezigheid van scholen, bossen, strand, Kaag en het historische Leiden. De nabijheid van Schiphol, Den Haag en Amsterdam via de A44 en de trein maken het een nog betere plek om je te vestigen.

De huizenmarkt is nog steeds erg krap en het gezin zal toch eerst (weer) aan de omgeving moeten wennen. Vaak wordt er dan ook voor gekozen om eerst een jaar iets te huren en vanuit daar op zoek te gaan naar de nieuwe koopwoning. Zeker in deze tijden nu je niet even over kunt komen om een paar huizen te bezichtigen.

Ook vandaag heb ik weer een paar Nederlanders die terugkeren geholpen om een fijne basis te vinden in het Wilhelminapark in Oegstgeest. Deze zomer zullen zij terugkeren en kunnen ze vanuit dit heerlijk herenhuis rustig rond gaan kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *